Info

Fotografering

EPS-Guide

Transport

Bravo

Transport

Jeg har fundet et par interessante ting om biler og andre køretøjer.

Se eksempelvis følgende hjemmeside. Siden indeholder billeder af skadede biler i den lidt højere prisklasse. Hvis du interesserer dig for biler, bør du kontakte en psykolog INDEN du trykker på linket:

www.wreckedexotics.com

Her en en række citater fra mere eller mindre kendte danskere.Ivan Larsen, ved præsentationen af Peugeot 407 i 2004
Om "designet" af Peugeot 407 udtales blandt andre ting "Peugeots designere har indset, at de ikke kunne tegne en flottere front, end den der er på 406'eren. De har tydeligvis givet op, og ikke tegnet noget som helst. Hvilket forklarer hullet i fronten på 407'eren..."


Henrik Qvortrup, Thisted Dagblad d. 30/12 2005
"Citroën Berlingo er bilernes svar på en kastreret hankat. Mænd, der udsættes for den slags bør sætte hælen i overfor kvinderne og sige: Jeg vælger bilen, så kan du vælge farven."


Carl-Mar Møller, Bilmagasinet nr. 172, Januar 2006
"Mange mænd får meget energi og overskud, når de kører i en bil, de elsker, og det er på tide kvinderne forstår dette. Når parret får børn, kan det være ydmygende, hvis de skal have en Berlingo som familiebil, fordi det er en intetkøns-bil, som ligger langt fra det maskuline univers."


Mick Øgendahl, Bilmagasinet nr. 174, Marts 2006
Mick Øgendahl bliver spurgt "Hvad er det værste du har kørt i?". Hans svar er "En Citroën Berlingo(produktionsbil på DR). Mage til kønsløse køreegenskaber og tilbedelse af billig plastik skal man lede længe efter."


Steen Bachmann, Bilmagasinet nr. 175, April 2006
"Det er muligt, Toyota Yaris er praktisk, men køn er den ikke. Runde, buede og ovale former synes at være klasket tilfældigt ovenpå hinanden..."


Peter Klausen, Bilmagasinet nr. 175, April 2006
I en test af Alfa Romeo 159 Sportwagon siges følgende: "Synes du ikke, at den bil er smuk, bør du konsultere din øjenlæge - eller en psykiater."


Steen Bachmann, Bilmagasinet nr. 184, Januar 2007
Spørgsmålet om hvem der skal købe Hyundai Atos besvares med "Det skal de talblinde bil-ignoranter med smalle skuldre, der bor i Den Gamle By i Århus."


Morten B. Bek, Bilmagasinet nr. 186, Marts 2007
Designet af Toyoa Auris får følgende ord med på vejen: "Auris er en designmæssig skuffelse. Den signalerer ikke nytænkning og beslutsomhed."


Steen Bachmann, Bilmagasinet nr. 186, Marts 2007
Om fænomenet SsangYoung Rodius beretter Steen Bachmann blandt andet at "Rodius - gardinbussen fra Helvede - har det ikke nemt med dét udseende".
Sidst opdateret: 22. april 2013
Webmaster: Ivan Vigsø Sand Larsen